Nazovite

ili nas kontaktirajte na email

Kontaktirajte nas slobodno bez ustručavanja i obaveze. Dostupni smo i otvoreni za sve vaše upite.

Naš ured

Aleja Antuna Augustinčića 18,
10000, Zagreb

Nazovite nas

Pozovite na broj

NAZOVITE NAS

Pozovite na broj

11 + 5 =

Često postavljana pitanja

Mogu li sam postaviti pločice?

Postavljanje podnih pločica je posao za profesionalne keramičare, jer postavljanje pločica obično zahtijeva posebne alate i određenu vještinu da bi se moglo izvesti. Rezanje tvrdih pločica, kao što su porculanske podne pločice ili neke vrste prirodnog kamena, je posao koji samo profesionalna oprema može učiniti pravilno.

Koliko je važna priprema površine ?

Najvažnija stvar za početak je pripremiti površinu na kojoj pločice će biti položene. Ako je postojeći pod ravan, onda će posao biti prilično jednostavan..

Koji je prvi korak kod postavljanja pločica?

Nakon što je spremna podloga, moraju se obaviti mjerenja i napraviti raspored za pločice..

Rad sa cementnim ljepilom ?

Cementno ljepilo se primjenjuje postepeno na podlogu s lopaticom i zupčastim alatom. Svaka pločica polaže se na ljepilo pomoću distancera (plastičnih križića) tako da se razmaka između pločica održava na željenu veličinu. Prednost cementnog ljepila je da se ne osuši prebrzo, tako da možete popravljati pločice da biste dobili savršen izgled..

Čemu služi velika libela?

Da je svaki dio podnih pločica legao na ispravnoj razini treba provjeriti s velikom libelom jer podovi su rijetko potpuno ravni. Dodatni mort se može koristiti za područja gdje postoji mala razlika u razini.

Fugiranje ?

Izborom prave vrste fuga za podne pločice ćete dati profesionalni izgled pločicama, ali ćete također smanjiti količinu potrebnog održavanja, a ako se pravilno postavi trajati će onoliko dugo koliko i same pločice..

Slobodno nazovite bez ustručavanja i obaveze. Voljni smo vam pružiti sve informacije i pomoći savjetom ukoliko imate dilema ili nejasnoća.

Kontaktirajte nas:
091 155 1963
091 526 3037